Back to Question Center
0

Semalt σας λέει τα πάντα για Seo Μηχανή Αναζήτησης Βελτιστοποίηση

1 answers:

Πολλή buzz περιβάλλει μηχανή αναζήτησης βελτιστοποίηση. Σήμερα μπορείτε να μάθετε όλα όσα σχετίζονται με αυτό το καυτό θέμα! Τι είναι SEO; Ποια είναι τα οφέλη του SEO; Ποιους όρους περιστρέφονται γύρω από το SEO; Ποιος μπορεί να μάθει και να εφαρμόσει SEO; Σε αυτό το άρθρο, ο Ivan Konovalov, ο Semalt Διευθυντής επιτυχίας πελατών, προσπαθεί να απαντήσει σε όλα τα παραπάνω ερωτήματα.

Τι είναι η SEO;

Όταν ένα άτομο εισάγει μια λέξη-κλειδί (οποιοδήποτε θέμα ή ερώτημα) σε μια μηχανή αναζήτησης (μπορεί να είναι Google, Bing, Yahoo κ.λπ.), παίρνει διάφορα αποτελέσματα αναζήτησης. Όπως συμβαίνει, αυτό αποτελεί SEO (βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης) και γενικά περιστρέφεται γύρω από την κατάταξη στην πρώτη σελίδα ενός αποτελέσματος αναζήτησης.

Γιατί το SEO έχει σημασία;

Στον σημερινό γρήγορο κόσμο, η κατάταξη σημαίνει τα πάντα. Με εκατομμύρια σελίδες που ανταγωνίζονται για την προσοχή σας, μόνο εκείνοι που κατατάσσονται στην πρώτη σελίδα κερδίζουν μια καλή προσφορά. Απλά να είναι λογικό. ποιος στη γη έχει το χρόνο να περάσει από τις εκατοντάδες σελίδες των αποτελεσμάτων αναζήτησης; Ο οποίος? Αυτό εξηγεί την ανάγκη για SEO.

Ποια είναι τα οφέλη του SEO;

Αναμφισβήτητα, το μεγαλύτερο πλεονέκτημα ή μάλλον οφέλη από την επιχείρηση SEO είναι η οργανική κυκλοφορία (μη καταβληθείσα ή φυσική) που δημιουργεί για τον ιστότοπό σας. Όταν αυξάνετε την επισκεψιμότητα στο διαδίκτυο, τα προϊόντα ή / και οι υπηρεσίες σας εμφανίζονται από ένα ευρύτερο κοινό, πράγμα που σημαίνει ότι η μετατροπή, καθώς και το περιθώριο κέρδους, καταρρέουν.

Για ποιους απευθύνεται το SEO;

Προορίζεται για κυριολεκτικά όλους. Αν και η μηχανική της βελτιστοποίησης μηχανών αναζήτησης είναι λίγο περίπλοκη (μπορείτε να σκεφτείτε οποιοδήποτε άλλο web-based αλγόριθμο που δεν είναι), η κατανόηση των βασικών μπορεί να κάνει θαύματα στο WordPress blog ή ιστοσελίδα σας. Κοιτάξτε γύρω, και θα δείτε εκατοντάδες πλατφόρμες που προσφέρουν δωρεάν εκπαίδευση SEO. Μη τους αγνοείτε. Και αν ο ιστότοπός σας συνδέεται με το μεγάλο πρωτάθλημα τότε μπορείτε να αντέξετε οικονομικά να προσλάβετε ένα SEO εμπειρογνωμόνων .

Όροι σχετικοί με SEO που πρέπει να γνωρίζετε

1. Λευκό καπέλο SEO - αυτό αναφέρεται στην περίπλοκη βελτιστοποίηση μιας ιστοσελίδας με γνώμονα το κοινό. Η ιδέα πίσω από το λευκό καπέλο SEO είναι απλή? μην τρίβετε το κοινό με λάθος τρόπο, μην αφήνετε τις σελίδες σας να χαρακτηρίζονται ως ανεπιθύμητα. Διατηρήστε την εμπιστοσύνη τους, ενώ κάνετε ό, τι είναι δυνατόν για να γίνετε έγκυροι.

2. Μαύρο καπέλο SEO - μπορείτε να το σκεφτείτε αυτό ως το αντίθετο από το λευκό καπέλο SEO. Ενώ το λευκό καπέλο επικεντρώνεται στην αφοσίωση του κοινού, το μαύρο καπέλο δεν το κάνει. Μια γρήγορη ματιά αποκαλύπτει ότι οι άνθρωποι που ασχολούνται με την τεχνική αυτή συχνά αναφέρουν τους ιστοτόπους τους ως spam. Έχουν συχνά κακή κατάταξη, αλλά παρ 'όλα αυτά, κάνουν καλά χρήματα. Βοηθά κάποιον να πάρει γρήγορα βαθμολογίες με όλα τα υπόλοιπα.

3. On-page SEO: αποτελεί το σύνολο των δημοσιεύσεών σας. Θα μπορούσαν να είναι οι μετα-ετικέτες, οι επικεφαλίδες, η δομή της διεύθυνσης URL, το alt κείμενο (για αρχεία εικόνας), οι ταχύτητες φόρτωσης, οι σύνδεσμοι, η ποιότητα του δημοσιευμένου περιεχομένου και πολλά άλλα.

4. Off-σελίδα SEO: αυτό λαμβάνει υπόψη την αρχή τομέα. Εδώ λαμβάνονται υπόψη παράγοντες όπως η ηλικία του τομέα, η δημοτικότητά του και οι σχετικοί παράγοντες.

Εδώ είναι μερικές συμβουλές για τη γραφή SEO-φιλικές θέσεις:

  • έρευνα σχετικά με τις λέξεις-κλειδιά
  • πηγαίνουν για λέξεις-κλειδιά με υψηλό όγκο αναζήτησης και χαμηλό ανταγωνισμό
  • προσθήκη συνδέσμων
  • χρησιμοποιούν τις κατάλληλες μετα-περιγραφές
November 29, 2017
Semalt σας λέει τα πάντα για Seo Μηχανή Αναζήτησης Βελτιστοποίηση
Reply