Back to Question Center
0

Semalt: Προσθήκη άμεσων άρθρων στο Facebook

1 answers:

Ο Jack Miller, Διευθυντής Διεύθυνσης Επιτυχημένων Πελατών Semalt , δηλώνει ότι δεν θα ήταν λάθος να πούμε ότι τα άμεσα άρθρα είναι ανοιχτά σε όλους τους εκδότες και bloggers, ανεξάρτητα από τον τόπο κατοικίας τους. Το Facebook αναζητά συνεχώς τρόπους για να διευκολύνει τους webmasters να γράφουν και να μοιράζονται τα άρθρα τους στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης, οπότε η εταιρεία έχει συνεργαστεί με την Automattic, η οποία είναι η μητρική εταιρεία του WordPress και του VIP, για την κατασκευή δωρεάν plugins για άμεσα άρθρα. Όλες αυτές οι προσθήκες απλοποιούν τη διαδικασία εγγραφής και δημοσίευσης άρθρων στο WordPress. Τα στιγμιαία άρθρα μπορούν να βοηθήσουν στην επίτευξη αυτού του έργου με έναν καλύτερο τρόπο. Τα εργαλεία έκδοσης WordPress ανοιχτού κώδικα έχουν τροφοδοτήσει πάνω από είκοσι τοις εκατό περιοχές στον κόσμο, έτσι το Facebook είναι στην ευχάριστη θέση να βοηθήσει εκατομμύρια δισεκατομμύρια εκδότες σε όλο τον κόσμο να φέρει την κυκλοφορία στους ιστοτόπους τους μέσω του εργαλείου άμεσων άρθρων. Η εταιρεία έχει συνεργαστεί με μικρές και μεγάλες ομάδες εκδοτών του WordPress τους τελευταίους μήνες για να δοκιμάσει τα βέλτιστα plugins για να ανταποκριθεί στα πρότυπα των κοινωνικών μέσων. Το πιο πρόσφατο plugin της περιλαμβάνει διαδραστικές επιλογές και χαρακτηριστικά για να διαλέξετε και να φέρει ιστορίες στο κινητό ώστε να προσελκύονται όλο και περισσότεροι αναγνώστες.

Για παράδειγμα, αυτό το plugin αναγνωρίζει τις πιο κατάλληλες εικόνες που βρίσκονται στην ενότητα "Άρθρα ξένων βιβλιοθηκών" και καθορίζει τις σωστές εικόνες σύμφωνα με τον τίτλο του άρθρου σας και το περιεχόμενό του..Οι φωτογραφίες έχουν ενσωματωθεί σωστά στα άμεσα άρθρα, επεκτείνοντας έτσι ώστε να γεμίσετε την οθόνη των κοινωνικών σας μέσων ώστε να προσελκύσετε μεγάλο αριθμό αναγνωστών.

Δύο παραδείγματα αρκούν για να δείξουν ότι τα βίντεο και οι παίκτες τρίτων που είναι ενσωματωμένα στα άμεσα άρθρα μπορούν να δημιουργήσουν την εξαιρετική εμπειρία του χρήστη και να αυξήσουν τον αριθμό των οργανικών προβολών στις ιστοσελίδες σας. Μπορείτε να ενεργοποιήσετε τις προσθήκες χρησιμοποιώντας πρότυπα WordPress. Χρησιμοποιώντας τα, μπορείτε να δημιουργήσετε και να δημοσιεύσετε άμεσα τα άρθρα σας και να επεκτείνετε το plugin για την υποστήριξη όλων των τύπων στοιχείων. Όλοι οι ενδιαφερόμενοι και οι πιθανοί εκδότες μπορούν να ανατρέξουν στην ενότητα των εγγράφων και των Συχνών Ερωτήσεων του plugin καθώς και του WordPress.

Το plugin είναι ανοικτού κώδικα και οι συντάκτες και τα μέλη της κοινότητας ενθαρρύνονται να συμμετέχουν στα αναπτυξιακά προγράμματα για να βοηθήσουν ο ένας τον άλλον να επωφεληθούν από όλα τα χαρακτηριστικά και τις προδιαγραφές του. Εάν έχετε οποιαδήποτε σύγχυση ή πρόταση, σας ζητείται να υποβάλετε το αίτημά σας ή να ανοίξετε ένα εισιτήριο στον επίσημο ιστότοπο. Αν γράφετε άρθρα ποιότητας, τότε αυτό το plugin είναι πολύ ωραίο να τα δημοσιεύσετε στο διαδίκτυο. Η εγγενής μορφή Facebook αποτελείται από ενσωματωμένα κοστούμια, διαδραστικά εργαλεία και άλλες επιλογές που βοηθούν τις ιστορίες σας να καταστούν ιογενείς, ανεξάρτητα από το αν ο χρήστης διαβάζει τα άρθρα σας σε κινητή συσκευή ή φορητό υπολογιστή ή προσωπικό υπολογιστή. Θα πρέπει να εισαγάγετε ορισμένα σχετικά βίντεο και πολλές εικόνες για να προσελκύσετε μεγάλο αριθμό ανθρώπων.

Ο απώτερος στόχος των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης είναι να επιλύσουν τα ζητήματα και τα προβλήματά σας σε μεγάλο βαθμό. Τα άμεσα άρθρα διατίθενται σε όλους τους bloggers και η εταιρική σχέση του Facebook και του Automattic είναι ένα βήμα για να συνειδητοποιήσουμε ότι ήρθε η ώρα να αλλάξουμε τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιούμε τα κοινωνικά μέσα. Τις επόμενες εβδομάδες, οι δύο εταιρείες σχεδιάζουν να ξεκινήσουν πολλά νέα plugins, οπότε θα πρέπει να μείνετε συντονισμένοι για να μάθετε περισσότερα για αυτά.

November 29, 2017
Semalt: Προσθήκη άμεσων άρθρων στο Facebook
Reply