Back to Question Center
0

Semalt: Κατευθυντήρια γραμμή του μίζα για τον τρόπο δημιουργίας Facebook Instant άρθρα για WordPress Plugin

1 answers:

Το 2015, δόθηκε η εξάπλωση των άμεσων άρθρων. Μετά από μερικούς μήνες κυκλοφόρησαν παγκοσμίως στο Facebook. Σύμφωνα με τους εμπειρογνώμονες βελτιστοποίησης μηχανών αναζήτησης, τα στιγμιαία άρθρα εξαρτώνται εξ ολοκλήρου από τα plugins WordPress. Αυτά τα στιγμιαία άρθρα δημιουργούνται με τέτοιο τρόπο ώστε οι πλήρεις θέσεις σας να είναι σε εξαιρετικά βελτιστοποιημένες εκδόσεις. Το plugin WordPress έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε τα στιγμιαία άρθρα να φορτώνονται έως δέκα φορές πιο γρήγορα σε κινητές συσκευές.

Αυτός ο οδηγός, ο οποίος καθορίζεται από τον Jack Miller, διευθυντή Senior Customer Success του Semalt , θα βοηθήσει αρχάριους και αρχάριους ανυπομονούμε να ενεργοποιήσουμε το WordPress plugin τους.

Άμεσα άρθρα έχουν ταχύτητα 0-300ms την οποία ο αναγνώστης σας θα αγαπήσει. Μέσα από το WordPress plugin, τα στιγμιαία άρθρα φορτώνουν μια αποκομμένη, μινιμαλιστική έκδοση του site σας. Αυτό είναι να επιτευχθεί η υψηλή ταχύτητα. Έτσι δεν φορτώνουν ολόκληρο τον ιστότοπό σας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τα άμεσα άρθρα μέσω των plug-ins του WordPress μπορεί να μην είναι για όλους.

Οι επιχειρήσεις στο Διαδίκτυο εξαρτώνται εξ ολοκλήρου από Μηχανή Αναζήτησης Βελτιστοποίηση για βελτιωμένη ορατότητα και ενίσχυση της εμπλοκής των χρηστών. Είστε κάτοχος ιστότοπου ή σύμβουλος μάρκετινγκ που εργάζεται για τη βελτίωση της προβολής της επιχείρησής σας σε πλατφόρμες κοινωνικών μέσων όπως το Facebook; Τα στιγμιαία άρθρα είναι το απόλυτο πλάνο που πρέπει να κάνετε. Ο σχεδιασμός των άρθρων σας μπορεί να καταλήξει να κερδίζετε πραγματική επισκεψιμότητα, ενισχυμένη αφοσίωση και backlinks. Το καλύτερο πράγμα για τη χρήση στιγμιαίων άρθρων στο Facebook είναι η πτυχή της συμβατότητας. Εκτός από την παροχή της δυνατότητας στους πελάτες να λειτουργούν με διαφημίσεις, τα Instant Articles είναι επίσης συμβατά με τα προγράμματα Google Analytics..

Η λήψη του Facebook σε Άμεσα άρθρα

Σύμφωνα με μια έκδοση που έγινε ζωντανά από το Facebook Incorporation, τα Instant Articles δεν προωθούνται άμεσα στην πλατφόρμα του Facebook. Ωστόσο, τα άρθρα προωθούνται και δημιουργούνται έμμεσα, καθώς οδηγούν σε αυξημένες επανασυνδέσεις, μετοχές και κυκλοφορία. Ως απευθείας σύνδεση επιχείρηση πρόσωπο, σίγουρα θα επιλέξουν τη χρήση Facebook Instant άρθρα για WordPress.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα των Facebook Στιγμιαία άρθρα για WordPress

Στιγμιαία Άρθρα μέσω της σύνδεσης WordPress συνεπάγεται πολλά πλεονεκτήματα από τα μειονεκτήματα. Αυτά τα άρθρα είναι συμβατά με το Google Analytics, ένας βασικός λόγος που επιτρέπει στους κατόχους ιστότοπων να αποκλείσουν την ψεύτικη επισκεψιμότητα. Άμεσα άρθρα μέσω του WordPress plugin είναι φιλικό προς το κινητό επιτρέποντας έτσι στους χρήστες να κάνουν κλικ και να μοιράζονται εύκολα τους συνδέσμους .

Ωστόσο, αυτά τα άρθρα δεν αποφέρουν επιτυχή αποτελέσματα με προσαρμοσμένα πεδία και κωδικούς βραχείας παραγγελίας. Τα στιγμιαία άρθρα μέσω των plug-ins του WordPress είναι η καλύτερη βολή για τους εκδότες που στοχεύουν να χτυπήσουν μεγάλο αριθμό θεατών.

Συμβουλές για το πώς να προσθέσετε άρθρα Facebook Instant στις ιστοσελίδες του WordPress

 • Κατεβάστε και εγκαταστήστε τα στιγμιαία άρθρα για το WordPress plugin στον ιστότοπό σας. Για να εγκαταστήσετε το plugin WordPress, ελέγξτε τον πίνακα ελέγχου του ιστότοπού σας και διαμορφώστε τις ρυθμίσεις σας.
 • Δημιουργήστε και συμπληρώστε το "αναγνωριστικό εφαρμογής" στον ιστότοπό σας επιλέγοντας το εικονίδιο "Προσθήκη νέας σελίδας"
 • .
 • Συμπληρώστε το αγαπημένο σας email στην κατηγορία "Apps for Pages"
 • .
 • Πληκτρολογήστε τον τομέα του ιστότοπού σας στην ενότητα "Πείτε μας για τον ιστότοπό σας"
 • .
 • Κάντε κλικ στο κουμπί 'Επόμενο' και παραλείψτε την υπόλοιπη διαδικασία. Στην επάνω δεξιά γωνία σας, επιλέξτε και πατήστε το εικονίδιο 'Skip Quick Start' για να ξεκινήσετε.
 • Ανοίξτε την εγκατάσταση του plugin σας WordPress και επικολλήστε τις τιμές που αντιγράψατε από τον πίνακα ελέγχου του ιστότοπού σας
 • .
 • Ενεργοποιήστε το πρόσθετο WP και ολοκληρώστε τη διαδικασία.

Η ενίσχυση της αφοσίωσης των χρηστών και η δημιουργία του σωστού είδους δεδομένων για την επιχείρησή σας στο διαδίκτυο είναι απαραίτητη προϋπόθεση. Το Facebook είναι μια από τις κορυφαίες πλατφόρμες που έχει βελτιώσει την προβολή του περιεχομένου και την αύξηση των μετοχών και συνδέσμων για τις επιχειρήσεις B2B και B2C. Οι παραπάνω συζητήσεις θα βοηθήσουν τους εκκινητές και τους αρχαρίους να προσβλέπουν στην ενεργοποίηση του plugin WordPress.

November 29, 2017
Semalt: Κατευθυντήρια γραμμή του μίζα για τον τρόπο δημιουργίας Facebook Instant άρθρα για WordPress Plugin
Reply