Back to Question Center
0

Semalt: 6 τοπικές τακτικές SEO για τις μικρές επιχειρήσεις

1 answers:

Εναπόκειται στον ιδιοκτήτη μικρής επιχείρησης να ενημερώσει την Google για το πού βρίσκεται η επιχείρηση και τι προσφέρει. Συνάδει με τη συνδρομή της εταιρείας να εμφανίζεται στις σελίδες κατάταξης της μηχανής αναζήτησης , καθώς και να αυξάνει την προβολή του σχετικού κοινού σε αυτήν την περιοχή. Είναι γνωστό ως τοπική βελτιστοποίηση SEO και μπορεί να είναι αρκετά συγκεχυμένο θέμα, ειδικά με την εισαγωγή του αλγορίθμου Pigeon από την Google. Κάνει εύκολο να κατανοηθούν οι παράγοντες κατάταξης που θα βοηθήσουν τοπικές υπηρεσίες SEO .

Ο Ivan Konovalov, ο εμπειρογνώμονας από το Semalt , διευκρινίζει τι θα πρέπει να συμπεριλάβει στους τοπικούς στόχους SEO.

1. Δημιουργία σελίδων τοπικών τοποθεσιών

Εξασφαλίζει ότι ο ιδιοκτήτης έχει μια τοπική επιχειρηματική σελίδα για τις τρεις κορυφαίες μηχανές αναζήτησης. Συνολικά, υπάρχουν συνολικά τρεις καταχωρίσεις και πίνακες ελέγχου για τη διαχείριση. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να συμπληρώσετε όλες τις πληροφορίες σχετικά με την επιχείρηση, και αυτό θα είναι το μόνο που πρέπει να κάνετε για το λογαριασμό.

2. Βελτιστοποιήστε και κατηγοριοποιήστε σωστά τη σελίδα

Η βελτιστοποίηση περιλαμβάνει τη μεταφόρτωση φωτογραφιών υψηλής ποιότητας, με λεπτομέρειες του χρόνου εργασίας και μια λίστα με όλες τις διαθέσιμες υπηρεσίες. Η ταξινόμηση, από την άλλη πλευρά, είναι να βοηθήσει τις μηχανές αναζήτησης να καταλάβουν τι κάνει η επιχείρηση. Θα πρέπει να προσφέρουν 2-5 κατηγορίες για να σας δώσει τη δυνατότητα να τοποθετήσετε την επιχείρησή σας σε οποιαδήποτε από αυτές. Οι μηχανές αναζήτησης δεν τείνουν να εμφανίζουν επιχειρήσεις χωρίς κατηγοριοποίηση ή κατηγοριοποίηση λανθασμένα..

3. Ακριβή επιχειρησιακά αναφορές

Να διασφαλίζετε πάντοτε ότι τα στοιχεία της NAP (Όνομα, Διεύθυνση, Τηλέφωνο) είναι συνεπή σε όλες τις λίστες στις μηχανές αναζήτησης. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα η επιχείρηση να αναφέρεται ήδη κάπου από κάποιον άλλο. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να ζητήσετε την καταχώριση για να αποφύγετε συγκρούσεις. Ο ισχυρισμός της παραπομπής απαιτεί από τον ιδιοκτήτη να πραγματοποιήσει κάποια έρευνα σχετικά με το εάν υπάρχει άλλη επιχείρηση με το ίδιο όνομα και τοποθεσία. Συνεχίστε να επαληθεύετε την ιδιοκτησία με οποιοδήποτε μέσο. Χρησιμοποιήστε πόρους όπως το Yext ή το Localize ή το Google MapMaker για να επιταχύνετε τη διαδικασία.

4. Κριτικές Online

Η Google εξετάζει επίσης online κριτικές για να ταξινομήσει έναν ιστότοπο. Ωστόσο, μόνο οι πελάτες μπορούν να δουν τον ιστότοπο στη σελίδα αποτελεσμάτων αναζήτησης που κάνουν κριτικές. Οι κριτικές καθορίζουν εάν οι επισκέπτες επιθυμούν να κάνουν κλικ σε έναν σύνδεσμο ή όχι. Κάποιος μπορεί εύκολα να προσθέσει ένα κουμπί "μετά την επανεξέταση" στον ιστότοπο για να διευκολύνει τον επισκέπτη, προτρέποντάς τον να αφήσει μια κριτική μετά από μια αγορά .

5. Φωτογραφίες ποιότητας

Όταν οι άνθρωποι αναζητούν οτιδήποτε, τους αρέσει να βλέπουν εικόνες από αυτό. Το Τοπικό Google+ επιτρέπει στο χρήστη να ανεβάσει μέχρι και δέκα εικόνες. Έχοντας τόσες πολλές φωτογραφίες που έχουν φορτωθεί στο λογαριασμό είναι το κλειδί για την προσέλκυση πολλών πελατών. Βεβαιωθείτε ότι έχετε λάβει πραγματικές φωτογραφίες του κτιρίου, τόσο μέσα όσο και έξω. Για να προσθέσετε φωτογραφίες, επισκεφθείτε την τοπική καταχώριση που δημιουργήθηκε και βρείτε τον σύνδεσμο που αναφέρει "Προσθέστε φωτογραφίες".

6. Βελτιστοποιήστε την ιστοσελίδα

Μέρος της τοπικής αναζήτησης είναι η ιστοσελίδα και τι λένε οι άνθρωποι γι 'αυτό. Ο ιστότοπος θα πρέπει να διαθέτει ορισμένα στοιχεία επικοινωνίας, κατά προτίμηση έναν αριθμό τηλεφώνου. Ένα πρόσθετο πλεονέκτημα είναι να περιλαμβάνει τοπικές λέξεις-κλειδιά όποτε είναι δυνατόν και στη συνέχεια να βασιστεί σε αυτές με τη δημιουργία σχετικού περιεχομένου στο κοινό-στόχο. Οι συνδέσεις που πραγματοποιούνται με το τοπικό κοινό καθορίζουν εάν θα κάνουν επισκέψεις επιστροφής .

November 29, 2017
Semalt: 6 τοπικές τακτικές SEO για τις μικρές επιχειρήσεις
Reply