Back to Question Center
0

Ρωτήστε τον εμπειρογνώμονα Semalt: αξίζει να χρησιμοποιήσετε το Google Posts για το Google My Business;

1 answers:

Με το Google My Business διαθέσιμο για μικρές επιχειρήσεις, μπορείτε τώρα να χρησιμοποιήσετε ενεργά τις τοπικές υπηρεσίες βελτιστοποίησης μηχανών αναζήτησης .

Ο Michael Brown, διευθυντής επιτυχίας πελατών Semalt , διαβεβαιώνει ότι η εφαρμογή επιτρέπει στις ΜΜΕ να δημιουργήσουν έναν δωρεάν λογαριασμό από τον οποίο μπορούν να διαχειριστούν τον τρόπο με τον οποίο η επιχείρησή τους εμφανίζεται ηλεκτρονικά.

Πώς λειτουργεί το Google Posts

Η δημοσίευση εργασιών στο Google My Business είναι αρκετά απλή. Όταν συνδεθείτε στον πίνακα ελέγχου της επιχείρησής μου, μεταβείτε στην περιοχή "αναρτήσεις" που θα βρίσκεται στην αριστερή πλευρά της οθόνης. Από εκεί υπάρχει μια επιλογή για να δημιουργήσετε μια νέα θέση. Οι επιχειρήσεις μπορούν να χρησιμοποιήσουν τις θέσεις σε:

  • Ανακοινώνουν ημερήσιες προσφορές ή νέες προσφορές
  • Προώθηση νέων ή επικείμενων εκδηλώσεων
  • Επισημάνετε τα καλύτερα προϊόντα ή τις νέες καταχωρίσεις

Χρησιμοποιήστε το Google Posts ή Not?

Το όφελος από τη χρήση δημοσιεύσεων Google εξακολουθεί να είναι δύσκολο να προσδιοριστεί, καθώς εξακολουθεί να είναι σχετικά νέο. Δεν είναι δυνατό να υπολογιστεί η προβολή του ιστότοπου και η Google δεν έχει δοκιμάσει πλήρως τους περιορισμούς των δημοσιεύσεων. Ωστόσο, είναι εύκολο και ελεύθερο να δημιουργήσετε μια θέση που να δείχνει ότι έχει μεγάλες δυνατότητες..

Βέλτιστες πρακτικές της Google

Όπως και όλα τα άλλα που αφορούν την Google, υπάρχουν κάποιες βέλτιστες πρακτικές που πρέπει να ακολουθήσετε κατά τη δημιουργία και τη διαχείριση των θέσεών τους .

Αποφύγετε την υπερβολική χρήση των διαφημίσεων και των πωλήσεων όπως η γλώσσα

Η Google απαγορεύει τη χρήση ταιριαστικής γλώσσας, όπως αυτή που παρέχει εκπτώσεις όπως "BOGO 50% off !!!" καθώς τα αντιμετωπίζουν ως ανεπιθύμητες διαφημίσεις. Αν οι αλγόριθμοι αναζήτησης φτάσουν σε ένα τέτοιο μήνυμα, το αφαιρούν και τιμωρούν τον ιδιοκτήτη. Κάποιος πρέπει να χρησιμοποιήσει την ευκαιρία να πουλήσει στους πελάτες οργανικές πληροφορίες που τους καθιστούν γνωστές για το τι κάνει σήμερα η επιχείρηση .

Να είναι περιγραφικό σε κάθε θέση συμπεριλαμβάνοντας όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες

Δεδομένου ότι η Google παρέχει πολλά κενά πεδία για να συμπληρώσει πληροφορίες, εναπόκειται στον ιδιοκτήτη της επιχείρησης να εξασφαλίσει ότι συμπληρώνει όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες. Οι εντυπωσιακοί τίτλοι και οι καλά εστιασμένες εικόνες θα πρέπει να βοηθήσουν να τραβήξουν την προσοχή του χρήστη και να τον οδηγήσουν στην τοποθεσία. Μερικές φορές, οι πελάτες βρίσκουν λεπτομερές περιεχόμενο σχετικά με την θέση πολύ χρήσιμη. Εκτός από αυτό, τόσο περισσότερο οι πληροφορίες, τόσο μεγαλύτερες είναι οι πιθανότητες ότι οι αλγόριθμοι ανίχνευσης θα συλλάβουν μια σχετική λέξη-κλειδί.

έγκαιρη και προσωπική

Οι θέσεις μέσω της πλατφόρμας θα πρέπει να ενημερώνονται σχετικά με θέματα που είναι ευαίσθητα στο χρόνο. Όταν παύουν να ισχύουν, υπάρχει η επιλογή να τα διαγράψετε οριστικά ή να τα ανανεώσετε για να εξυπηρετήσετε άλλο σκοπό. Η απόκτηση προσωπικού περιεχομένου με τις θέσεις εξασφαλίζει ότι υπάρχει κάποια έκκληση στο τοπικό κοινό-στόχο.

Μην παραμελείτε το τοπικό σχέδιο SEO

Η κατάταξη αναζήτησης είναι μια συνεχής διαδικασία και έτσι πρέπει να καταβληθεί προσπάθεια για τη διατήρηση των τοπικών υπηρεσιών βελτιστοποίησης μηχανών αναζήτησης. Σημαίνει την προσέλκυση περισσότερων δεσμών, την παραγωγή σαφούς περιεχομένου στους τοπικούς καταναλωτές και τη συλλογή θετικών αναθεωρήσεων .

Δεν λέγεται πόση χρήσιμη θέση θα είναι ο ιδιοκτήτης της μικρής επιχείρησης, αλλά μπορεί να βοηθήσει στην προώθηση εκδηλώσεων, προσφορών και ειδήσεων για τα εμπορικά σήματα τους .

November 29, 2017
Ρωτήστε τον εμπειρογνώμονα Semalt: αξίζει να χρησιμοποιήσετε το Google Posts για το Google My Business;
Reply