Back to Question Center
0

Πώς να πάρετε καλύτερη κυκλοφορία χρησιμοποιώντας επτά Twitter Συμβουλές SEO από Semalt

1 answers:

Twitter συνήψε συμφωνία με την Google που έκανε τα 140 χαρακτήρες tweets πιο εύκολη στην αναζήτηση. Αργότερα, το Twitter έδωσε στην Google πλήρη πρόσβαση σε όλα τα tweets της, γνωστά ως "Firehose". Το Google τοποθετεί κυρίως την αξία στην κοινωνική εξουσία και τον αριθμό των οπαδών ως κύρια προτεραιότητα και επιλέγει τι πρέπει να δείξει. Ως αποτέλεσμα, η σημαντική παρουσία στο Twitter είναι σημαντική και η βελτιστοποίηση είναι επιτακτική. Από αυτή την άποψη, ο Jack Miller, Διευθυντής Senior Customer Success της Semalt , παρουσιάζει τις ακόλουθες συμβουλές για την εφαρμογή του marketing στο μάρκετινγκ:

Η τέχνη των λέξεων-κλειδιών

Να διατηρείτε πάντα συνέπεια χρησιμοποιώντας παρόμοιες λέξεις-κλειδιά που θα εμφανίζονται στον ιστότοπο. Οι ετικέτες Hashtags βελτιώνουν την δυνατότητα αναζήτησης και βοηθούν τους χρήστες να κατευθύνουν το περιεχόμενο. Η μετατροπή των λέξεων-κλειδιών σε μερικά από τα hashtags θα ήταν συνεπώς χρήσιμη όταν οι χρήστες αναζητούν συγκεκριμένα θέματα. Μην ξεπερνάτε τα hashtags σε ένα μόνο tweet, καθώς μπορεί να φαίνονται ανεπαίσθητα και να απομακρύνουν τους δυνητικούς οπαδούς. Βεβαιωθείτε ότι έχετε αναλύσει τα hashtags που έχουν την μεγαλύτερη αφοσίωση, τους αρέσει ή retweets και να τα χρησιμοποιήσετε για να βελτιστοποιήσετε το προφίλ σας. Τα αναλυτικά στοιχεία του Twitter θα πρέπει να βοηθήσουν να προσδιοριστεί ποιο είναι το καλύτερο για την επιχείρηση. Βεβαιωθείτε ότι ένα tweet έχει πολύ λεπτομερείς πληροφορίες και πολλά είδη μέσων που μπορούν να ενσωματώσουν τους 140 χαρακτήρες.

Βελτιστοποίηση προφίλ για SEO

Βεβαιωθείτε ότι η βελτιστοποίηση του προφίλ σας εξασφαλίζει την δυνατότητα αναζήτησης. Όταν οι χρήστες χρησιμοποιούν αριθμούς στα ονόματα χρήστη ή τις λαβές τους, ενδέχεται να επηρεάσουν αρνητικά τα δύο στοιχεία του προφίλ της επιχείρησης, καθώς η Google θα τα αντιμετωπίσει ως ανεπιθύμητο.

Η αλλαγή των λαβών ή των ονομάτων χρηστών είναι σχετικά εύκολη..Ωστόσο, οι ειδικοί δεν το συμβουλεύουν, καθώς προκαλεί σύγχυση στους χρήστες, καθώς το σήμα επαλήθευσης απομακρύνεται μαζί με το όνομα. Τα σήματα επαλήθευσης είναι αυτά που χρησιμοποιούν οι χρήστες για να ενημερώσουν εάν το προφίλ περιλαμβάνει σωστές και επαληθευμένες πληροφορίες για επιχειρηματικές οντότητες ή δημόσια πρόσωπα .

Κάντε μια εισαγωγή

Η Google κάνει επίσης ένα σημείο να δείξει το βιο που παρέχεται στο προφίλ Twitter. Το bio ενημερώνει τους ανθρώπους τι να περιμένουν από τα tweets που προέρχονται από το συγκεκριμένο προφίλ. Στους 160 χαρακτήρες που παρέχονται, η απλότητα και η ακρίβεια είναι οι καλύτεροι σύμμαχοί σας. Παρουσιάστε τις πιο σημαντικές πτυχές κατά τρόπο πιασάρικο και θυμηθείτε να συμπεριλάβετε το επίπεδο εμπειρογνωμοσύνης. Εάν υπάρχουν και άλλοι λογαριασμοί twitter, συμπεριλάβετε το ίδιο σε όλους τους για να εξασφαλίσετε την ομαλή μετάβαση για τους χρήστες.

Ρυθμίστε τη φωτογραφία προφίλ

Πριν κάνετε τη μεταφόρτωση της φωτογραφίας, φροντίστε να προσαρμόσετε το όνομα αρχείου. Μερικές συμβουλές σχετικά με αυτό είναι να διασφαλιστεί ότι περιέχει σχετικές λέξεις-κλειδιά ή να διαχωρίζονται οι λέξεις-κλειδιά με παύλες που διευκολύνουν την ευρετηρίαση από τη μηχανή αναζήτησης .

Σύνδεσμος προς την ιστοσελίδα

Όπως και κάθε άλλη εκστρατεία SEO , πρέπει να υπάρχει μια πρόσκληση για δράση για τον επισκέπτη που είναι αυτό που ένα σύνδεσμο ιστότοπου στο Twitter θα ήταν. Προσδιορίστε ποια από τις σελίδες του ιστότοπου είναι πιο σχετικές με τις πληροφορίες που παρέχονται στο προφίλ και όπου κάποιος θα ήθελε να στείλει τους οπαδούς τους. Η αμοιβαία σύνδεση δημιουργεί μεγαλύτερη επισκεψιμότητα και αυξάνει την αξιοπιστία .

Ρεμπέτες

Οι αναμεταδόσεις συμβάλλουν στην αύξηση της επισκεψιμότητας, ώστε να μπορείτε να αισθάνεστε ελεύθεροι όταν ζητάτε κοινή χρήση. Για να δημιουργήσετε χώρο για retweets, γράψτε συντομότερες ενημερώσεις, καθώς επιτρέπει στους ανθρώπους να συμπεριλαμβάνουν σχόλια ή να αναφέρουν άλλα άτομα όταν επαναλαμβάνουν .

Συμπεριλάβετε τα κοινωνικά προφίλ στα αποτελέσματα αναζήτησης

Βεβαιωθείτε ότι έχετε ορίσει ποια από τα κοινωνικά προφίλ που ανήκουν είναι τα πιο προνομιούχα και ότι περιλαμβάνει έναν κώδικα σήμανσης ιστότοπου .

November 29, 2017
Πώς να πάρετε καλύτερη κυκλοφορία χρησιμοποιώντας επτά Twitter Συμβουλές SEO από Semalt
Reply