Back to Question Center
0

Ο Semalt Expert γνωρίζει πώς να κερδίσει αποτελέσματα τοπικής αναζήτησης

1 answers:

Οι μηχανές αναζήτησης αποτελούν ευκαιρία για επιχειρήσεις που επιθυμούν να διεκδικήσουν μέρος της κατάταξης αναζήτησης για τον εαυτό τους. Παρ 'όλα αυτά, δεν τους διευκολύνουν να συνεργαστούν μαζί τους. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ενημερώνουν συχνά τους αλγόριθμους ανίχνευσης τους και μεταβάλλουν την εμφάνιση αναζήτησης από καιρό σε καιρό. Αυτές οι τακτικές δεν ευνοούν συνήθως τη μικρή επιχείρηση που προσπαθεί να κερδίσει ένα πλεονέκτημα στοχεύοντας σε τοπικές επιτυχίες. Οι αμειβόμενες διαφημίσεις κυριαρχούν στην κορυφαία ακίνητη περιουσία στην πρώτη σελίδα της σελίδας κατάταξης του seo.search engine.

Ο χρήστης του SEO έχει γίνει τόσο καμένος από τους εμπόρους που επιθυμούν να κόψουν τις γωνίες χρησιμοποιώντας στρατηγικές μαύρων καπέλων και σχέδια σύνδεσης κτιρίων και γι 'αυτό το Google δεν το κάνει εύκολο. Δεν μπορεί κανείς να τους κατηγορήσει για κάτι τέτοιο: θέλουν επίσης να κρατήσουν ικανοποιημένους τους πελάτες τους.

Εκτός αν ο ιστότοπος εμφανίζεται στην πρώτη σελίδα του SERP, τότε δεν υπάρχει πολύ που θα κερδίσει η επιχείρηση. Μια μικρή επιχείρηση που επιθυμεί να κάνει ένα όνομα για τον εαυτό της θα πρέπει να αναζητήσει αλλού βοήθεια. Οι πιθανότητες είναι ότι δεν διαθέτουν επαρκή προϋπολογισμό για να ανταγωνιστούν με άλλες εταιρείες υψηλού επιπέδου που κυριαρχούν στα αποτελέσματα αναζήτησης με οργανική κίνηση.

Ο Διευθυντής Επιλογής Πελατών του Semalt Ψηφιακές Υπηρεσίες, Ivan Konovalov, επεξηγεί στο άρθρο πώς να συνδυάσει το σωστό SEO με τη διαφήμιση pay-per-click και να στοχεύσει στην τοπική αναζήτηση για να κερδίσει τον ανταγωνισμό καθώς και η μηχανή αναζήτησης αλλάζει.

Στρατηγική αναζήτησης Pay-to-Play για τις μικρές επιχειρήσεις

Για τους ανθρώπους που θεωρούν μάρκετινγκ αναζήτησης σχετικό με την επιχείρησή τους, πρέπει να πληρώσουν για να παίξουν αν θέλουν να δουν αποτελέσματα. Οι κινητές συσκευές χρειάζονται δύο κύλινδροι για να δουν τα οργανικά αποτελέσματα. Η διαφήμιση pay-per-click δεν είναι επομένως ο καλύτερος τρόπος για να προωθηθεί το μάρκετινγκ για τις μικρές επιχειρήσεις. Εκτός αυτού, χρειάζεται πολύς χρόνος και πόροι για να μπορέσει κανείς να βιώσει μια σημαντική κυκλοφορία, ειδικά αν ο ανταγωνισμός είναι σκληρός.

Η λύση είναι να συνδυάσουμε λίγο SEO, κάποια ΔΕΗ και μια χρωματική τοπική φλόγα που εξασφαλίζει τη μεγιστοποίηση όλων των προσπαθειών και των αποτελεσμάτων. Τα παρακάτω βήματα εξηγούν πώς να το κάνετε αυτό:

# 1 Ελέγξτε τα δεδομένα

Βεβαιωθείτε ότι όλες οι λέξεις-κλειδιά που χρησιμοποιούνται είναι ενημερωμένες. Επωφεληθείτε από τις εσωτερικές λέξεις-κλειδιά αναζήτησης από τον ιστότοπο και από εκείνες που αναφέρθηκαν ότι έχουν υψηλό βαθμό από το Google Analytics και άλλα εργαλεία όπως η Search Console και το Adwords . Χρησιμοποιώντας ένα εργαλείο όπως το SpyFu, συγκρίνετε πώς αυτές οι λέξεις-κλειδιά κατατάσσονται σε αναφορές από τις τάσεις της βιομηχανίας.

# 2 Προσδιορίστε τον προϋπολογισμό

Το μέσο κόστος ανά κλικ αντιστοιχεί στο ποσό που θα δαπανηθεί για την εκστρατεία .

# 3 Λάβετε Τοπικό

Με τις πληροφορίες που συλλέγονται σχετικά με τις λέξεις-κλειδιά, συγχωνεύστε τις με τοπικούς δείκτες για κάθε περιοχή που εξυπηρετεί η επιχείρηση. Χρήση των διαφημιζόμενων καμπανιών:

  • Δημιουργία στοχευμένων ομάδων διαφημίσεων για κάθε τοποθεσία
  • Συμπεριλάβετε λέξεις-κλειδιά που είναι μοναδικές για μια δεδομένη τοποθεσία
  • Οι επεκτάσεις προώθησης του AdWords που περιλαμβάνουν τις λέξεις-κλειδιά
  • Γράψτε ένα συναρπαστικό περιεχόμενο διαφήμισης που θα καταλάβαινε μόνο οι ντόπιοι
  • Συμπεριλάβετε οδηγίες

# 4 Intertwine ΔΕΗ και SEO

Εκτελέστε τοπική ΔΕΗ για να δείτε τι λειτουργεί για την οργανική κίνηση και αυτό που λειτουργεί για πληρωμένο SEO. Έχοντας το εύρωστο σύνολο των λέξεων-κλειδιών, γίνεται εύκολο να τα αναμίξετε για εκείνους που κερδίζουν για τις πληρωμένες και οργανικές .

Δεν είναι ο προϋπολογισμός της εταιρείας που καθορίζει πώς μια μικρή επιχείρηση θα κατατάσσεται στο SERP. Αντ 'αυτού, χρησιμοποιώντας μια αποτελεσματική στρατηγική που περιλαμβάνει SEO, η ΔΕΗ και η βελτιστοποίησή τους εξασφαλίζει μια θέση στις υψηλές βαθμολογίες.

November 29, 2017
Ο Semalt Expert γνωρίζει πώς να κερδίσει αποτελέσματα τοπικής αναζήτησης
Reply