Back to Question Center
0

Handy Συμβουλές από Semalt για το πώς να επιλέξει τον καλύτερο τύπο περιεχομένου για την καμπάνια σας SEO

1 answers:

Όταν πρόκειται για SEO, η ενίσχυση της εμπιστοσύνης των χρηστών σας και η δημιουργία της διαδικτυακής προβολής των επιχειρήσεων σας επηρεάζουν πολύ. Η βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης υπαγορεύει τη χρήση διαδραστικού περιεχομένου για τη δημιουργία επισκεψιμότητας για τον ιστότοπό σας και την υψηλή θέση των αλγορίθμων. Η επιλογή της σωστής στρατηγικής SEO για την εταιρεία σας οδηγεί σε μια επιτυχημένη εκστρατεία εντελώς.

Εσφαλμένη ερμηνεία των ημερήσιων διακυμάνσεων των ρεκόρ που χαρακτηρίζονται ως μεγαλύτερες τάσεις ιστότοπων μπορεί να οδηγήσει σε πτώση των επιχειρήσεων στο διαδίκτυο. Οι καθημερινοί έλεγχοι ιστοσελίδων δίνουν στους διαδικτυακούς εμπόρους και τους συμβούλους μάρκετινγκ μια ευκαιρία να ελέγξουν την τάση των ιστοτόπων τους. Η απόφαση σχετικά με τη σωστή μορφή που θα χρησιμοποιηθεί για το έργο σας δίνει πληροφορίες σχετικά με την επισκεψιμότητα που θα συναντήσετε και τον αριθμό των επισκεπτών που κάνουν κλικ στις σελίδες σας .

Ο Nik Chaykovskiy, ο Διευθυντής Senior Customer Success του Semalt , παρουσιάζει εδώ τους 10 κορυφαίους τύπους περιεχομένου που διαμορφώνουν τη μελλοντική επιτυχία των εκστρατειών SEO στον ηλεκτρονικό επιχειρησιακό τομέα.

1) Χρήση οπτικών γκαλερί και φωτογραφιών

Οι οπτικές γκαλερί παίζουν μεγάλο ρόλο όταν πρόκειται για SEO. Για παράδειγμα, ένας ιστότοπος που θα προσφέρει τις φωτογραφίες των κορυφαίων 10 λευκών casual φορέματα στην αγορά θα λάβει συνολικά μεγάλο αριθμό επισκεπτών .

2) Δημιουργία οδηγών πολλαπλών σελίδων. Ένας οδηγός με πολλαπλές σελίδες περνάει σε όλη τη διαδικασία, θέτοντας έναν επισκέπτη σε καλή θέση να αναλύσει τον οδηγό.

3) Βίντεο με βάση το περιεχόμενο. Περισσότερο από το 75% των επισκεπτών προτιμούν να διαβάζουν περιεχόμενο με ενσωματωμένα βίντεο.

4) Σύνθετες παρουσιάσεις δεδομένων..Τα οπτικοποιημένα δεδομένα προσελκύουν την προσοχή των επισκεπτών στη σελίδα σας και αυξάνουν το σωστό είδος επισκεψιμότητας στην ιστοσελίδα της επιχείρησής σας.

5) Κατηγοριοποιημένο περιεχόμενο που οδηγεί τους επισκέπτες σε ένα πιο ολοκληρωμένο κομμάτι .

6) Περιεκτικό περιεχόμενο. Ένα καλό παράδειγμα είναι το Best Fitness Trackers της Wearable του 2016 κομμάτι που σήμερα κατατάσσεται σε υψηλά επίπεδα στους αλγορίθμους.

7) Χρήση διαδραστικού περιεχομένου

8) Ο αντίκτυπος των δημοσιεύσεων blog στο SEO

9) Χρήση αντικειμένων μικρής μορφής

10) Μεγάλα αναφερόμενα άρθρα. Το Fermi Paradox είναι ένα καλό παράδειγμα των μακρόχρονων άρθρων, ένα κομμάτι που μετατρέπει ιδιαίτερα τους αλγορίθμους .

Περιεχόμενο που κατευθύνεται σε κινητές συσκευές έχει την τάση να μετατρέπεται σε υψηλά επίπεδα και να κερδίζει εξαιρετική κατάταξη στους Αλγόριθμους Google. Η χρήση σημείων ισχύος και αρχείων PDF δίνει στους πιθανούς επισκέπτες ταραχώδη χρόνο προσπαθώντας να τα ανοίξουν. Η επιτυχία μιας εκστρατείας SEO συνεπάγεται περισσότερα σχετικά με τις δεξιότητες των online marketers στον τομέα της εμπειρογνωμοσύνης τους.

Η απάντηση στις ερωτήσεις που κυκλοφορούν μεταξύ των πιθανών επισκεπτών σας θα συμβάλει σε μεγάλο βαθμό στην επιτυχία της καμπάνιας σας SEO. Η εισαγωγή νέων ιδεών και τύπων περιεχομένου στο σχέδιο βελτιστοποίησης μηχανών αναζήτησης σας εξυπηρετεί την οικονομική ευημερία των επισκεπτών σας. Αποφύγετε τον σκληρό ανταγωνισμό στην αγορά εντοπίζοντας τις επιπτώσεις του απεικονιζόμενου περιεχομένου και των βίντεο που βασίζονται στις δημοσιεύσεις στον ιστότοπό σας. Η αύξηση της επισκεψιμότητας και η ενισχυμένη δέσμευση των χρηστών υπαγορεύουν τις προσπάθειες που επιβάλλονται σε μια εκστρατεία .

Ποια μορφή ή τύπο περιεχομένου πρέπει να χρησιμοποιείτε για την εκστρατεία SEO; Αυτή είναι μια ερώτηση που κυκλοφορεί στον τομέα της εμπορίας. Ως έμπορος περιεχομένου, αποφύγετε τη χρήση νέων τύπων περιεχομένου μόνο και μόνο επειδή είναι καινούργια στην αγορά. Ωστόσο, μην αγνοείτε τις μορφές που εισήχθησαν πρόσφατα στην αγορά και σκεφτείτε να χρησιμοποιήσετε πολλαπλές προσεγγίσεις λέξεων-κλειδιών για να ικανοποιήσετε τις προδιαγραφές του επισκέπτη σας.

November 29, 2017
Handy Συμβουλές από Semalt για το πώς να επιλέξει τον καλύτερο τύπο περιεχομένου για την καμπάνια σας SEO
Reply