Back to Question Center
0

Η Semalt μοιράζεται τις σκέψεις της για το πώς η Apple θα μπορούσε να αλλάξει το τοπικό μάρκετινγκ SEO

1 answers:

Ο Μιχάλης Μπράουν, ο Διευθυντής Επιτυχίας Πελατείας , λέει ότι η Apple ξεκίνησε πρόσφατα ένα iPhone 6ης γενιάς μαζί με το επόμενο gadget της, το Apple Watch. Παρόλο που πολλές εταιρείες πειραματίζονται με smartwatch, η είσοδος της Apple στην τεχνολογία που μπορεί να φορεθεί θα μπορούσε να δηλώσει έναν νέο τρόπο να κάνει πράγματα, συμπεριλαμβανομένης μιας σημαντικής μετατόπισης στο τοπικό SEO marketing .

Τώρα, η Apple ενδιαφέρεται να αλλάξει τους κανόνες της τοπικής SEO, αν έχετε μια τοπική επιχείρηση, ήρθε η ώρα να προσαρμοστείτε στο νέο τρόπο επιχειρηματικής δράσης που εισήγαγε η εταιρεία για να σας βοηθήσει να μείνετε μπροστά από τους ανταγωνιστές σας.

Το ρολόι της Apple: Προσαρμόζοντας την τεχνολογία που φοριέται στο προσκήνιο

Smartwatches ήταν γύρω για πολλά χρόνια. Ωστόσο, καμία από αυτές τις συσκευές δεν έχει αλιευθεί στην αγορά. Ενώ φορητά gadgets έχουν δημιουργήσει κάποιο ενδιαφέρον, οι πωλήσεις και οι κριτικές τους ήταν χλιαρό. Αλλά αυτό συνέβη πριν ξεκινήσει η Apple Watch. Ξαφνικά, το τοπίο άλλαξε και οι άνθρωποι άρχισαν να παίρνουν σοβαρά την φορητή τεχνολογία.

Με χαρακτηριστικά όπως ο ψηφιακός βοηθός που ενεργοποιείται με φωνή, η Apple Music και το Apple Play, καθώς και πολλές άλλες εφαρμογές, η Apple Watch δίνει στους αντιπάλους της μια διαδρομή για τα χρήματά τους.

Ένα από τα χαρακτηριστικά που έδωσαν το ρολόι της Apple ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα είναι η νέα εφαρμογή χαρτογράφησης. Γιατί είναι σημαντική αυτή η εφαρμογή; Το χαρακτηριστικό γνώρισμα είναι ιδανικό για τοπικό SEO, διότι αντί να δείχνει απλώς έναν χάρτη ή να παρέχει ακουστικές οδηγίες, το smartwatch χρησιμοποιεί ένα σύστημα γνωστό ως "απτική ανατροφοδότηση" για να παρέχει κατευθυντικά buzzes χωρίς μάτια χωρίς να απαιτείται η χρήση χεριών.

Αν και ο χρόνος θα δείξει πόσο πρακτική είναι αυτή η λειτουργία για πλοήγηση, το ενδιαφέρον που δημιουργεί το σύστημα φαίνεται συντριπτικό για μια νέα συσκευή. Και λαμβάνοντας υπόψη ότι η Apple είναι γνωστή για την παροχή συσκευών υψηλής ποιότητας, αυτό εξηγεί γιατί το κοινό βουίζει με ενθουσιασμό πάνω από το ρολόι.

Η αλληλεπίδραση του Siri με τον Bing

Για μεγάλο χρονικό διάστημα, οι χρήστες έχουν εξαρτηθεί από μηχανή αναζήτησης s για να εντοπίσετε τις επιχειρήσεις στην περιοχή τους.Πρόσφατα η Google οδηγεί το πακέτο, ειδικά για τοπικά αποτελέσματα. κατευθύνονται από τις απαιτήσεις της Google.

Ωστόσο, με την αύξηση των smartphones, οι περισσότεροι χρήστες αναζητούν πληροφορίες σε κινητές συσκευές και όχι σε υπολογιστές τους. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την αλλαγή του τρόπου με τον οποίο γίνονται οι ερωτήσεις. Αντί του συμβατικού τρόπου πληκτρολόγησης ερωτημάτων στα πληκτρολόγια, οι χρήστες μιλούν τα ερωτήματά τους μέσω μικροφώνων smartphones. Με την έλευση του Apple Watch, η Siri είναι πιθανό να επιταχύνει τη νέα τάση και να ενθαρρύνει τους χρήστες να μιλούν τα ερωτήματά τους σε σχέση με την πληκτρολόγηση τους .

Όταν ζητάτε από τη Siri να αναζητήσει εστιατόρια μπιφτέρ στην περιοχή, ο ψηφιακός βοηθός θα συμπληρώσει την οθόνη με αρκετά τοπικά αποτελέσματα. Ενώ η Siri χρησιμοποιεί το Bing για να παρέχει τα αποτελέσματα αναζήτησης, οι τοπικοί έμποροι είναι πιθανό να επικεντρωθούν περισσότερο στο Bing και όχι στο Google για να προσελκύσουν τους χρήστες της Apple SmartWatch.

Χάρτες Apple

Το Apple Watch διαθέτει το Apple Maps ως το προεπιλεγμένο σύστημα πλοήγησης. Για χρόνια, οι περισσότεροι άνθρωποι χρησιμοποίησαν τους Χάρτες Google, συμπεριλαμβανομένων των χρηστών του iPhone. Αυτό πιθανόν να αλλάξει καθώς το ρολόι είναι πιθανό να προωθήσει μια νέα γενιά χρηστών Χαρτών της Apple. Αυτό σημαίνει ότι οι τοπικοί έμποροι θα πρέπει να λάβουν μέτρα για να διασφαλίσουν ότι οι χρήστες μπορούν να βρουν τις επιχειρήσεις τους στους Χάρτες της Apple .

Η Apple Maps φαίνεται να έχει διαφορετική προσέγγιση σε σύγκριση με τους ανταγωνιστές της, όπως η Google όταν ασχολείται με τους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων. Αντί να πάρει την προσέγγιση "διεκδίκηση της επιχείρησής σας", επιτρέπει στους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων να αναγνωρίζουν τις επιχειρήσεις τους και να παρέχουν ακριβή στοιχεία στον κατάλογό τους .

Ενώ τα τοπικά αποτελέσματα αναζήτησης πραγματοποιούν ήδη τεράστια κύματα με το σύστημα ανίχνευσης IP της Google, η νέα τεχνολογία της Apple θα μπορούσε να οδηγήσει σε νέα, πιο ακριβή αποτελέσματα αναζήτησης με βάση το GPS. Αυτό μπορεί να φανεί κερδοσκοπικό, αλλά δεν υπάρχει κακό στην πρόβλεψη του μέλλοντος .

Κινητά κουπόνια και αλληλεπίδραση χρηστών

Τα κινητά κουπόνια έχουν ήδη κερδίσει τη δημοτικότητα με τους χρήστες smartphone συμπεριλαμβανομένων διαδραστικών χαρακτηριστικών όπως οι κωδικοί QR. Με την πάροδο του χρόνου, οι χρήστες θα απαιτήσουν περισσότερη πολυπλοκότητα και αμεσότητα, οπότε αν βρείτε έναν τρόπο για να ικανοποιήσετε τις απαιτήσεις τους ταχύτερα από ό, τι ο ανταγωνισμός σας, είναι πιθανό να αποκτήσετε μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς.

Τελικά, τα βασικά της τοπικής αναζήτησης δεν μπορούν να αλλάξουν εν μία νυκτί, αλλά η Apple Watch έχει φέρει επανάσταση στο πώς η τοπική μάρκετινγκ SEO έχει διεξαχθεί εδώ και χρόνια. Τώρα, οι έμποροι και οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων πρέπει να περάσουν περισσότερο χρόνο για τη βελτιστοποίηση της Apple Maps και του Bing για να αποκτήσουν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα έναντι των αντιπάλων τους .

November 29, 2017
Η Semalt μοιράζεται τις σκέψεις της για το πώς η Apple θα μπορούσε να αλλάξει το τοπικό μάρκετινγκ SEO
Reply